Dekorowanie potraw

okładka
Autor: praca zbiorowa

Delikatne krokusy, które oczarowują swoją kruchością, fioletowe, rozłożyste lilie wodne, wybujałe zielono-białe kwiaty dziwnego gatunku przyciągają wzrok i pachną... cebulą i porem. Wesołe skrzydlate biedronki chrupią rzodkiewkowo, zakręcony wąż jest słodki jak lukier, a czerwony lśniący miąższ pomarańczy rozpływa się w ustach jak galaretka. Zaskakujące? Fantastyczne pomysły na smaczne i niezwykle oryginalne ozdoby stołu, potraw, na jadalne dekoracje, które same w sobie mogą być kuszącymi daniami. Przekonaj się jak używając powszechnie dostępnych akcesoriów kuchennych z owoców, warzyw, słodkości przygotować prawdziwe cuda. Szczegółowe wskazówki i liczne ilustracje ułatwiają zadanie.

Wydawnictwo: Świat Książki
Wydanie polskie: 7/2012
Liczba stron: 108
Format: 210x210 mm
Oprawa: miękka
ISBN-13: 9788377997468
Wydanie: I
Cena z okładki: 24,90 zł


blog comments powered by Disqus